Belgisk Øl-likør

belgisk4[1]

Ultrapres øl-likør kommer fra det lille belgiske bryggeri Brasserie d´Esaussinnes. Bryggeriet startede i 1897 med at lave Ultra Amber til de lokale i Ecaussiness i Belgien. I 1970 flyttede det daværende bryggeri 30 km væk til en nærliggende by, men vandets karakter ikke kunne få øllet til at smage på samme måde. Derfor lukkede brygmesteren bryggeriet 2 år senere. I 1999 genopbygger Hugues og Isabel Van Poucke bryggeriet i en gammel idyllisk landejendom nær det oprindelige bryghus i Ecaussinnes. Med brugt udstyr fra Tjekkiet og viden om gamle traditioner genskaber Hugues og Isabel den oprindelige øl – Ultra Amber

Øl-likøren er destilleret på øllen Ultra Delice, som er en mørk øl med masser af sødme og krydderi.


 

Ultraprès

20,0 %

Varm Varm øl kan umiddelbart lyde lidt forkert. Og så med flødeskum! Det er en utrolig lækker oplevelse, der året rundt fungerer som et godt alternativ til irsk kaffe.

Navnet Ultraprès er en sammentrækning af Ultra og det franske après, der betyder efter. Og det er netop “efter” den bør nydes. Efter middagen, efter kaffen, efter en hård dag på arbejdet eller simpelthen bare efter. Tilbyd dine gæster en unik oplevelse, næste gang I mødes.
Ultraprès er destilleret af Ultradélice, en prisvindende sød mørk belgisk øl, tilsat kaffeekstrakt. Varm op, tilsæt flødeskum og servér.
Det praktiske skruelåg sikrer, at flasken kan opbevares i barskabet til næste gang I har lyst til at forkæle jer selv.

Elixir d’Amour

20 %

Øllikør, destilleret af kærlighedsøllen Ultramour fra bryggeriet i Belgien, Brasserie d’Ecaussinnes. Indeholder kirsebær, hindbær, jordbær og citron. Velegnet som aperitif iskold som den er i et shotsglas, som dessertlikør eller som pift i din frugtøl.


belgisk2[1]

Prøv varm øl med flødeskum – det er en udsøgt oplevelse!

Varm øl med flødeskum serveres i et 2 – 3 cl. glas med flødeskum på toppen. Øllet kan eventuelt varmes i microbølgeovn 5 – 10 sek. til ca. 50 grader. Øllet kan også varmes i en gryde til ca. 50 grader.