Konnerup Chocolatier

Med et hjerte, der banker for store smagsoplevelser, enkle råvarer og uovertruffen kvalitet, er Konnerup & Co. et chocolaterie ud over det sædvanlige. Det var netop passionen, der drev konditor og chocolatier Henrik Konnerup, da han i 2003 grundlagde virksomheden, og det er den samme begejstring for chokolade, der den dag i dag sikrer, at hver enkelt stykke chokolade smager som en lille bid af himlen.

Råvarer og smag

Kun de allerbedste råvarer slipper igennem nåleøjet hos Konnerup & Co., hvor kvalitet og friskhed er det altafgørende grundlag for det bedste resultat. Hos Konnerup & Co. banker hjertet lige så stærkt for klassiske chokoladedyder som for de mere eksperimenterende oplevelser, hvor alt fra fyrrenål til balsamico eller koriander kræser for smagsløgene.

kon1[1]

kon1e[1]

Summerbird

summerbird[1]

Summerbird chokolade og flødeboller

REN ØKOLOGI

I 1986 tog Summerbird kampen op mod chokolade, der på det tidspunkt var blevet reduceret til hyldeslik på grund af et for højt indhold af sukker, kunstige aromaer og dårligt kakaopulver. ”Only nature’s ingredients”, er skrevet på de første chokoladeæsker, chokoladen var frigjort for e-numre og kunstige aromaer.
I 2014, blev vores produkter 100% økologiske. Grundtanken har i mange år været dybt forankret i økologi, men ikke alle råvarer har været økologiske, da de ikke har været tilgængelige. Det er de nu, og det har gjort det muligt at lancere et 100% økologisk produktsortiment.